Mitroglou'da işlem tamam!

Trabzonspor'da son 3 sezonun problemi haline gelen forvet eksikliği nihayet son buluyor.Bordo mavili ekip yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isterken listesine aldığı golcülerden Fulham'ın golcüsü Yunan Kostas Mitroglou ile anlaşmaya vardığı öğrenil

Mitroglou'da işlem tamam!

Trabzonspor'da son 3 sezonun problemi haline gelen forvet eksikliği nihayet son buluyor.

Bordo mavili ekip yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isterken listesine aldığı golcülerden Fulham'ın golcüsü Yunan Kostas Mitroglou ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Haber61'in daha önce duyurduğu gelişmenin ardından Trabzonspor'un golcü oyuncuyula her konuda anlaşmaya vardığı ve kulübüyle yapılacak son görüşmelerin ardından transferin netlik kazanacağı belirtildi.

Bordo mavili ekip eğer bu futbolcunun transferini tamamlarsa daha önceden alternatif olarak ankaşma sağladığı Benfica'nın golcüsü Oscar Cardozo'dan vazgeçebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler