Minik Öğrencilere Ağız Ve Diş Sağlığı

Ordu'da "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" etkinlikleri kapsamında Ordu Bahçeşehir Koleji öğrencilerine Medical Park Ordu Hastanesi Diş Hekimi Samet Akbaş tarafından ağız ve diş sağlığının önemi hakkında bilgiler verildi. Medical Park Ordu Hastanesi Diş Hekimi

Minik Öğrencilere Ağız Ve Diş Sağlığı

Ordu'da "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" etkinlikleri kapsamında Ordu Bahçeşehir Koleji öğrencilerine Medical Park Ordu Hastanesi Diş Hekimi Samet Akbaş tarafından ağız ve diş sağlığının önemi hakkında bilgiler verildi.

Medical Park Ordu Hastanesi Diş Hekimi Samet Akbaş, okulun ilköğretim ve anaokulu sınıflarını tek tek ziyaret ederek öğrencilere diş fırçalamanın önemi, diş macunu seçimi, doğru diş fırçalama yöntemi, ağız ve diş sağlığının korunması, ağız ve diş sağlığında doğru beslenmenin önemi gibi konularda bilgiler aktararak, ağız ve diş kontrolünün düzenli yaptırılması ve tedavi aşamasına geç kalınmaması gerektiğini belirtti. Öğrencilere dişlerini günde kaç kez ve nasıl fırçalamaları gerektiğini diş maketi üzerinden uygulamalı olarak anlatan Dt. Samet Akbaş öğrencilerin sorularını yanıtlayıp diş sağlığının önemi hakkında önemli mesajlar verdi.

Etkinlik sonunda Medical Park Ordu Hastanesi tarafından öğrencilere diş macunu ve diş fırçasından oluşan ağız bakım seti hediye edildi.

Minik Öğrencilere Ağız Ve Diş Sağlığı

Minik Öğrencilere Ağız Ve Diş Sağlığı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık