Mincan'ı taştan oyarlar sandılar ama kesmedi...

Trabzon’un sevilen simalarından iş adamı genç girişimci Ahmet Mincan güzeller güzeli Merve Gül Bakir ile dünya evine görkemli bir törenle girdi. Trabzonspor Hentbol Kulübü Başkanı Kürşat Başkan ve doktor Seyit Hisoğlu’nun nikah şahitliği yaptığı tören son

Mincan'ı taştan oyarlar sandılar ama kesmedi...

Trabzon’un sevilen simalarından iş adamı genç girişimci Ahmet Mincan güzeller güzeli Merve Gül Bakir ile dünya evine görkemli bir törenle girdi.

Trabzonspor Hentbol Kulübü Başkanı Kürşat Başkan ve doktor Seyit Hisoğlu’nun nikah şahitliği yaptığı tören sonrası Yalıpark Düğün Salonu’nda yer yerinden oynadı.

Trabzon’un tanınan simalarının da katıldığı törende kemençe ve kolbastı ile coşan davetliler, genç çifte mutluluklar dilediler.

Düğünden önce arkadaşlarının damat tıraşı olmalısın diyerek ısrar ettiği Ahmet Mincan, sakallarını kesmemek için berberden kaçması da ilginç görüntüler oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler