Milli maç hangi kanalda?

 Türkiye, 16 Kasım Pazar günü Euro 2016 eleme grubu maçında Kazakistan ile karşı karşıya gelecek. Brezilya ile yaptığı hazırlık maçında 4-0 yenilen Türkiye, bu maçı kazanıp gruptaki iddiasını devam ettirmek istiyor. TÜRKİYE-KAZAKİSTAN SAAT: 21:45 A Milli

Milli maç hangi kanalda?
 
Türkiye, 16 Kasım Pazar günü Euro 2016 eleme grubu maçında Kazakistan ile karşı karşıya gelecek. Brezilya ile yaptığı hazırlık maçında 4-0 yenilen Türkiye, bu maçı kazanıp gruptaki iddiasını devam ettirmek istiyor.
 
TÜRKİYE-KAZAKİSTAN SAAT: 21:45
 
A Milli Takım, Kazakistan ile grupta önemli bir mücadeleye çıkacak. Bu önemli mücadele saat 21.45’te Galatasaray'ın stadı olan Türk Telekom Arena'da oynanacak.
 
KRİTİK MAÇ SHOW TV EKRANLARINDA
 
Milli Takım'ın grup aşamalarındaki bu kritik sınavını Show TV naklen yayınlayacak.
 
BİLET FİYATLARI NE KADAR, NASIL ALABİLİRİZ?
 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun satışa çıkarttığı biletlerin fiyatı 15, 25 ve 50 lira olarak belirlendi.
 
Futbolseverlerin Türkiye-Kazakistan karşılaşması için bilet.tff.org adresinden biletlerini alırken TC kimlik numaralarını da vermeleri gerekiyor ve bir kişinin en fazla 4 bilet alma hakkı bulunuyor. Ayrıca; satın alınan biletler Sürat Kargo aracılığıyla ücretsiz olarak futbolseverlerin adreslerine gönderilecek veya bilet gişelerinden bastırılabilecek.
 
Türkiye, Euro 2016 A grubunda 1 puanla son sırada. Kazakistan da 1 puanı var ve Türkiye ’nin üzerinde 5’nci sırada yer alıyor. Grubun diğer karşılaşmalarında Hollanda-Letonya ve Çek Cumhuriyeti-İzlanda maçları oynanacak.
 
Şu an İzlanda, 9 puanla lider durumda. İkinci Çek Cumhuriyeti ’nin de 9 puanı bulunuyor. Hollanda 3 puanla 3 ’üncü sırada. Letonya da 2 puanla 4 ’üncü sırada yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler