Cenap Serdar

Cenap Serdar

Milletin kahramanı Recep Tayyip Erdoğan

15 Temmuz hain darbe girişimi öyle basite indirgenecek bir olay değildir. FETÖ yapılanması 40 yıllık bir süreç içerisinde bu hale geldi. Elebaşı Fetullah Gülen’in en büyük hedefi ülkeyi ele geçirerek, aynı Hitler gibi kendilerinden olmayan herkesi öldürmekti.

FETÖ yapılanması ilk başlangıçta islam dininin masumluğu altına sığınmıştır.  TV lerde salya sümük ağlayan terörist Gülen, Türk halkının samimi duygularından istifade ederek 30 yıl önce; MİT, Ordu ve  Polis teşkilatlarına sızmak için bu kurumlarda çalışan ailelerle samimi sıcak ilişkiler kurulması yönünde militanlarına talimatlar vermiştir. FETÖ’cüler zaman içerisinde verilen talimatları başarılı şekilde yerine getirmiş ve bu kurumların içerisine sızarak önemli görevlere atanmışlardır. 15 Temmuz gecesi bunu hep birlikte gördük.

Son 40 yıl içerisinde şüpheli şekilde ölen; Adnan KAHVECİ, Çetin EMEÇ, BBP lideri Muhsin YAZICIOĞLU, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref BİTLİS, Dr Necip HABLEMİTOĞLU, Vali Recep YAZICIOĞLU, Turgut ÖZAL ve Uğur MUMCU dosyaları yeniden açılmalıdır.

Özellikle BBP lideri Muhsin YAZICIOĞLU’nun bu hain FETÖ çetesine mensup militanlarca öldürüldüğüne dair  kuvvetli emareler mevcuttur. Darbe sonrası, merhum Yazıcıoğlu’nun 2009 da helikopterinin düştüğü yerde, kaza kırım ekibinde görevli Yarbay Davut UÇUM ve Astsubay Aydın ÖZSICAK’ın Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan!ın kaldığı otele baskın yapan darbeci ekibin içerisinde yer aldıkları, ayrıca yine göz altına alınan bir astsubayın helikopter parçalarını incelerken görülmüş olması ve göz altında verdikleri ifadede “biz anı olarak parçaları aldık” demeleri bu ihtimali çok güçlendirmektedir.

17-25 Aralık sürecinde Belçika’da yaşayan ve FETÖ yapılanması içerisinde yer alan şahıslarla irtibatlı olan  bir Türk şahıs internet ortamında tarafımıza;

“17-25 Aralık sürecinde dönemin  Başbakanı sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ı zor duruma sokmak amacıyla,  FETÖ’cüler tarafından BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu  Erdoğan öldürttü şeklinde bir kaset hazırlandığı ancak, kaset olayı deşifre olunca vazgeçtiklerini, merhum Yazıcıoğlu’nun,  eğitimli asker ve polislerin oluşturduğu FETÖ’cüler  tarafından şehit edildiğini, kendi hayatının da tehlikede olduğunu ve Belçika’yı terk edeceği”   hususlarını aktarmıştır.

Şimdi bu olayın detaylarıyla birlikte çözülmesi zamanıdır. Darbeciler göz altında!

Etrafı hain şer odaklarıyla çevrilmiş olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan 10-15 kez suikasttan kurtulmuş, ülkedeki bütün kurumlar hainler tarafından kuşatılmış ve bu hainler kendi örgütlerinin dışında diğer aşağılık örgütlerle işbirliğine girerek ülkenin parçalanıp yok olması için her türlü kirli oyunu oynamışlardır. Tüm saldırılara karşı dim dik tek başına ayakta kalmış kocaman yürekli bir Cumhurbaşkanı, ülkesini koruduğu gibi artık dünyaya da meydan okuyor ve milleti de sonuna kadar yanında. 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR