Miha Bodytec Trabzon’da

Haber61/Haber Servisi - Miha Bodytec adlı yardımcı cihazla çalışılan ve yapılan 25 dakikalık antremanın etkisi, herhangi bir spor salonunda yapılan 3-4 saatlik antremandan daha fazla olan yeni bir spor konsepti artık bölgede tek Trabzon’da…        MİHA BO

Miha Bodytec Trabzon’da
Haber61/Haber Servisi - Miha Bodytec adlı yardımcı cihazla çalışılan ve yapılan 25 dakikalık antremanın etkisi, herhangi bir spor salonunda yapılan 3-4 saatlik antremandan daha fazla olan yeni bir spor konsepti artık bölgede tek Trabzon’da… 
 
 
 
MİHA BODYTEC
Sanitas FİT Kurucusu ve diyetisyen Hüseyin Saral, Zorlu Grand Otel’de düzenlenen tanıtım kokteylinde şu bilgileri verdi;
Alman EMS teknolojisi ile geliştirilen Miha Bodytec; formda, sağlıklı ve güçlü bir vücuda sahip olmak için gereken her şeyi çok daha kolay ve zevkli bir şekilde sunar. Haftada 1 ya da 2 gün ve günde sadece 25 dakika spor eğitmeni ile birebir yapacağınız bu antrenman sistemi sayesinde klasik spor salonlarında yapacağınız 3-4 saatlik bir antrenmanın çok daha üzerinde bir etkiyi sadece 25 dakikada sağlarsınız.
 
1. MİHA BODYTEC NEDİR?
 
Miha bodytec uzman spor eğitmenlerinin eşliğinde, haftada 2 gün ve sadece 25’er dakikalık kişiye özel bire bir seanslar halinde sunulan, vücuttaki tüm ana kas gruplarını aynı anda ve kişinin özgür iradesinin çok üzerinde bir etkinlikte çalıştıran ve herhangi bir spor salonunda yapacağınız 3-4 saatlik yorucu bir antrenmandan çok daha fazla etki sağlayan bir antrenman sistemidir.
 
12325320_1061828113911668_1991556996_n.jpg
 
2. MİHA BODYTEC NASIL KULLANILIR?
 
Klasik antrenmanlar sırasında beyin, kasların kasılıp harekete geçmesini sağlayan elektrik sinyalleri gönderir. Üstün Alman teknolojisi EMS sistemiyle beynin gönderdiği sinyallere ek olarak kaslara dışarıdan, çok daha yoğun uyarılar gönderilir. Kaslarda kasılmaya neden olarak bütün ana kas gruplarının yanında erişilmesi en zor olan derin kas fiberlerini bile harekete geçirir. Bu sistem sayesinde kaslar, hiçbir ağırlık kullanmadan ve eklemlere en ufak bir yüklenme olmadan çok daha kısa sürede, çok daha yoğun bir şekilde aktive edilir.
Miha Bodytec antrenmanı yaparken, EMS sisteminin bir parçası olan Miha Bodytec cihazının gönderdiği akımların iletilmesine yönelik tasarlanmış özel bir spor kıyafeti giyilir. Bu özel kıyafet her antrenman öncesi stüdyo tarafından verilir. Kıyafetler her kullanım sonrasında 60oC ısının üzerinde hijyenik olarak yıkanır ve bir sonraki kullanım için hazırlanır. Miha Bodytec’ in çalışma prensiplerinden biri de kişisel antrenör ile bire bir antrenman yapmaktır. Her bir antrenman kişiye özel olarak planlanır ve yine her antrenman uzman eğitmenler tarafından uygulanır. Böylece problem veya hedef ne olursa olsun en etkin sonuç, en kısa sürede alınır.
 
12305393_1061828117245001_1444113929_n.jpg
 
3. MİHA BODYTEC’İN FAYDALARI NELERDİR?
 
Kullanıcılar, miha bodytec teknolojisinin üstün avantajlarını fiziksel performansın artması ile anında hissedebiliyor. Miha bodytec sayesinde kaslar yapılanıyor, güç ve dayanıklılık artıyor, metabolizma hızlanıyor, vücuttaki yağ oranı azalıyor ve problemli bölgeler sıkılaşıyor, genel bir iyi olma hali oluşuyor. Ayrıca kas güçsüzlüğüne bağlı bel ve sırt ağrılarını gidermek için de var olan en etkili antrenman yöntemlerinden biri olarak miha bodytec çok daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşama ilk adımları atmanızı sağlıyor.
 
Miha bodytec teknolojisi hareket hızını ve dayanıklılığı geliştirirken, kaslar arasındaki güç dengesizliklerini eşitliyor ve kas oluşumunu artırıyor.
Elektro-stimülasyon kullanarak, kişinin özgür iradesinin çok üzerinde bir antrenman etkisi yapıyor ve kasların en ideal ve etkili şekilde çalışmasını sağlıyor. Ve tüm bu etkiyi eklemlerinize hiçbir yük binmeden ve sakatlık riski olmadan sağlıyor.
 
Özellikle kas ve eklem ağrı terapisinde, ameliyat veya sakatlıklardan sonra spora dönüş sürecinde son derece etkili bir antrenman imkânı sağlıyor.
 
Miha bodytec'in en etkin kullanım alanlarından biri de kas güçsüzlüğüne bağlı bel ve sırt ağrılarının iyileştirilmesi ve ağrılı krampların giderilmesi.
 
Miha bodytec özellikle sakatlıklardan ve ameliyatlardan sonra kasların hassas bir şekilde yenilenmesinde ve güçlenmesinde en etkili desteği sağlıyor. Antrenmanlar, yerde sırt üstü yatarak başlayıp, vücut güçlenmeye başladığında ayakta ve dinamik egzersizlerle devam ettirilebiliyor.
 
12309057_1061828120578334_1198831529_n.jpg
 
4. MİHA BODYTEC İLE NASIL ZAYIFLANIR?
 
Miha Bodytec, formda ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için gereken her şeyi çok daha kolay ve zevkli bir şekilde sunar. Bu antrenman sistemi sayesinde klasik spor salonlarında yapacağınız 3-4 saatlik bir antrenmanın çok daha üzerinde bir etkiyi sadece 25 dakikada sağlarsınız. Vücudunuzdaki her bir kas grubunu ayrı ayrı çalıştırmak yerine hepsini aynı anda ve özgür iradenin çok üzerinde bir aktivasyonla çalıştıracağınız için 25 dakikalık bir zaman diliminde tüm vücut antrenmanınızı tamamlamış olursunuz. Bu da size hem zaman kazandırmış olur, hem de hiç olmadığınız kadar sağlıklı ve formda bir vücuda kavuşmanızı sağlar! Miha bodytec egzersizleri kas sistemi ve bağ dokusunun tümünü harekete geçirip, dolaşımı hızlandırırken sağlıksız yağ hücrelerinden de kurtulmanızı sağlar.
 
Spor Stüdyosu'nun Genel Koordinatörü Sefa Kakışım, "Spor yapmak isteyenleri bekliyoruz. Özellikle spora zamanı olmayan, yoğun çalışanlar için büyük bir fırsat. Telefon numaramız 0462 500 5050'dir. Bu cihaz Trabzon  ve bölgemizde bir ilktir" dedi.
 
 
12277168_1061828123911667_2056616058_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber