MHP meclis üyelerinden Başkan Genç'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar belediyesi meclisi grubu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.Seçimlerin demokratik bir süreç içerisinde tamamlandığını ifade eden Belediye M

MHP meclis üyelerinden Başkan Genç'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar belediyesi meclisi grubu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Seçimlerin demokratik bir süreç içerisinde tamamlandığını ifade eden Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Davut Çakıroğlu, bundan sonra Ortahisar için yapılacak her doğru çalışmaya meclis üyeleri ile birlikte destek vereceklerini söyledi. MHP yönetimi olarak başarılı icraatları takdir edeceklerini, yeri geldiğinde de eleştiriden kaçınmayacaklarını hatırlatan Çakıroğlu, “Ortahisar için her önemli hizmetin yanınızda da olacağız. Bizim için önemli olan Ortahisar ve Trabzon’dur. Biz MHP grubu olarak Ortahisar ilçesi için yapılacak olan hizmetlere hep destek olacağımızın sözünü verdiğimizi belirtmek isterim” dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise seçimlerin sona ermesiyle birlikte hizmet çalışmaları için kolları sıvadıklarını ifade ederek "Hepimizin ortak paydası Ortahisar’dır. Ortahisarmız için Belediye Meclisimizde bulunan AK Partili ve MHP'li tüm üyelerimizle birlikte proje ve hizmet üreterek arkamızda eserler bırakmalıyız. Hadimi Hazretleri'nin güzel bir sözü var. Hadimi Hazretleri 'Kamil insan odur ki koya bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser' diyor. Bu nedenle arkamızda güzel eserler bırakmalıyız. Bizim düsturumuz, halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile çalışacağız. Benim işin bundan sonra önemli olan bu şehre ne kazandırabilirim bunun mücadelesini vereceğim. Aynı şehirde yetişen nesiller olarak birbirimize olan saygımızı sürdürmeliyiz. Bugün siz benim misafirimsiniz, yarın ben de sizlerin misafiri olacağım. Siyasi süreçte farklı noktalarda duruyor olsak da bizler şehrimizin gelişmesi için çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler