“MHP kadroları iktidar olması lazım”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Trabzon Milletvekili aday adayı Yavuz Aydın ilçe teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor.Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Yavuz Aydın son olarak Vakfıkebir ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Must

“MHP kadroları iktidar olması lazım”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Trabzon Milletvekili aday adayı Yavuz Aydın ilçe teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor.

Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Yavuz Aydın son olarak Vakfıkebir ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Eyüboğlu, Belediye Meclis Üyesi Aydın Çalış ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yavuz Aydın yaptığı konuşmada aday adaylığı sürecinde yaşananları anlattı.

Aydın: “Birkaç ay önce bölgemizde sivil toplum örgütleri, gönül dostlarımız bize bir görev üstlenmememiz gerektiğini söylediler. Bizlerde bunun üzerine istişarelerde bulunmaya başladık. İlk günden itibaren çok olumlu tepkiler aldık. İstişareler başlayınca geri dönüşü olmayan bir yola girdiğimizi hissettik. Allah nasip ederse 7 Mart’ta partimizin il binasının önünden gönül dostlarımızla, hemşerilimizle, basınımızla buluşarak orada aday adaylığımızı açıklayacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi kadroları iktidar olması lazımdır. Biz sadece listede yer almak için yola çıkmadık. Tabi ki temsil noktasında olmak isteriz. Ancak sıralama ne olursa olsun Milliyetçi Hareket Partimizin bir oy daha fazla alabilmesi için 7 Haziran’a kadar sahada olacağım ve partimizin zaferi için çalışacağım. Türk Milletinin geleceği için çalışacağım. Ben makam ve mevkilere sevdalı değilim. Ben ülkeme sevdalıyım. Bu davaya gönül verdim. Bu davada bir nefer olmak şereftir. İnsanlarımız baskıcı rejimden bıkmışlar. Bunu ciddi anlamda görüyoruz. Yaşadığımız durum Trabzon insanını rahatsız oluyor. Seçimlerde de bu farkı yaşayacağız. Çıktığım bu yolda Yüce Allah hayırlısıysa nasip etsin diyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset