Meteoroloji'den buzlanma ve don uyarısı

Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bu gece ve sabah saatlerinde yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiği gerek sürücülerin gerekse çiftçilerin tedbirli olmaları istendi.Konuyla ilgili olarak Metetoroloji Müdürülüğü'nden yapılan açılam

Meteoroloji'den buzlanma ve don uyarısı

Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bu gece ve sabah saatlerinde yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiği gerek sürücülerin gerekse çiftçilerin tedbirli olmaları istendi.

Konuyla ilgili olarak Metetoroloji Müdürülüğü'nden yapılan açılamada, "Bu gece saatlerinden itibaren kıyı Ege, bazı bölümlerinin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Özellikle bölgenin yüksek ve açık kesimlerinde soğuk havaya bağlı buzlanma, hafif şiddette don ve kırağı olayının neden olacağı olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler