9 PKK’lı teslim oldu

PKK’nın dağ kadrosundan kaçarak Kuzey Irak’ta bulunan KDP görevlilerine teslim olan 9 PKK’lı, KDP görevlileri tarafından Şırnak’ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim edildi.Son bir yılda örgütün dağ kadrosundan kaçarak teslim olanların sayısı 196’

9 PKK’lı teslim oldu

PKK’nın dağ kadrosundan kaçarak Kuzey Irak’ta bulunan KDP görevlilerine teslim olan 9 PKK’lı, KDP görevlileri tarafından Şırnak’ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim edildi.

Son bir yılda örgütün dağ kadrosundan kaçarak teslim olanların sayısı 196’ya ulaştı. Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 21 Nisan 2014 tarihinde PKK/KCK örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte olan 9 kişinin Kuzey Irak KDP görevlileri tarafından Habur Kara Hudut Kapısı Emniyet Amirliği’ne teslim edildiği belirtildi. Açıklamada, 21 Mart 2013 tarihinden bugüne kadar teslim olanların sayısının 196’ya ulaştığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler