Memur adayları için tarih belli oldu!

Faruk Çelik'e göre memur talebi olan kurumlar taleplerini 20 Mart'a kadar bildirecek, 16-24 Nisan tarihlerinde ise başvurular alınacak.2015'te kamuya atama yapmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından memur taleplerini toplamaya başladıklarını belirten Çalı

Memur adayları için tarih belli oldu!

Faruk Çelik'e göre memur talebi olan kurumlar taleplerini 20 Mart'a kadar bildirecek, 16-24 Nisan tarihlerinde ise başvurular alınacak.

2015'te kamuya atama yapmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından memur taleplerini toplamaya başladıklarını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, şunları kaydetti: "2015/1 yerleştirme işlemlerinde memur talebi olan kurumlarımız, taleplerini 20 Mart'a kadar Devlet Personel Başkanlığımıza bildirecek. Toplanan taleplere göre, ilana çıkılmasının ardından, 16-24 Nisan tarihleri arasında başvurular alınacak. 2014 KPSS ve EKPSS sınavlarına girmiş olan adayların, bu tarihler arasında başvurularını yapmaları gerekiyor. Detaylı bilgi, http://www.dpb.gov.tr web adresinde yer alacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem