Mehmet Ekici'yi üzen olay!

Trabzonspor'da Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasında yaşanan kavgada sessiz kalan teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma Ekici'yi üzdü.    Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan ve bordo-mavililerin 3-1 yenildiği Osmanlıs

Mehmet Ekici'yi üzen olay!
Trabzonspor'da Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasında yaşanan kavgada sessiz kalan teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma Ekici'yi üzdü. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan ve bordo-mavililerin 3-1 yenildiği Osmanlıspor karşılaşması sonrası soyunma odasında Erkan Zengin ile Mehmet Ekici arasında yaşanan kavgaya sessiz kalınması takım içerisinde huzursuzluğun yaşanmasına neden oldu.
 
Olay sonrası başta teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma'nın yaşananlar karşısında bir tavır sergilememesi en çok Mehmet Ekci'yi üzdü. Erkan Zengin'in Torku Konyaspor maçında herhangi bir ceza almayıp ilk on birde sahaya çıkması ise takım içerisinde farklı tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor