Mehmet Ekici'ye flaş talip!

Trabzonspor'da bu sezon fırtına gibi esen Mehmet Ekici'ye şike döneminde ceza alan isimlerden olan ve Katar'da teknik direktörlük kariyerini sürdüren Bülent Uygun talip oldu.Katar'ın Umm Salal takımında teknik direktörlük yapan Bülent Uygun, Katar basının

Mehmet Ekici'ye flaş talip!

Trabzonspor'da bu sezon fırtına gibi esen Mehmet Ekici'ye şike döneminde ceza alan isimlerden olan ve Katar'da teknik direktörlük kariyerini sürdüren Bülent Uygun talip oldu.

Katar'ın Umm Salal takımında teknik direktörlük yapan Bülent Uygun, Katar basınına yaptığı açıklamada Türkiye'den bir kaç futbolcuyu takımında görmek istediğini söyledi. Bu isimler arasında Trabzonsporlu Mehmet Ekici'nin başı çektiğini ifade eden Uygun "Gökhan Töre, Mehmet Ekici, Emenike, Sneijder, Burak Yılmaz ve Mehmet Topal'ı burada görmek istiyorum" dedi.

Bülent Uygun ayrıca kendisinin her zaman Türkiye'nin en iyi 3 teknik direktörü arasında olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler