Mehmet Ekici: Kendimi göstereceğim

Trabzonspor’un Werder Bremen’den transfer ettiği Mehmet Ekici samimi açıklamalarda bulundu.Bordo mavili ekipte bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Mehmet “Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Trabzonspor hem taraftar hem de camia olarak ülkenin bü

Mehmet Ekici: Kendimi göstereceğim

Trabzonspor’un Werder Bremen’den transfer ettiği Mehmet Ekici samimi açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili ekipte bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Mehmet “Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Trabzonspor hem taraftar hem de camia olarak ülkenin büyük kulüplerinden biri. Kendimi göstererek takımım için elimden geleni yapacağım. Neler yapabileceğimi de biliyorum. Burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic’e de övgü dolu sözler sarfeden Mehmet “ O hem disiplini hem de futbol anlayışıyla önemli ve büyük bir hoca. Bana olan güvenini boşa çıkartmayacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler