Mehmet Akdan, gözetleme kulesinde ölü bulundu

AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ İlçesi Orman İşletme Şefliği'nde orman koruma memuru olarak görev yapan 55 yaşındaki Mehmet Akdan, gözetleme kulesinde ölü bulundu. Emirdağ Orman İşletme Şefliği'nin Bayat ile Emirdağ arasındaki ormanlık alanın yüksek kesimindeki

Mehmet Akdan, gözetleme kulesinde ölü bulundu
AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ İlçesi Orman İşletme Şefliği'nde orman koruma memuru olarak görev yapan 55 yaşındaki Mehmet Akdan, gözetleme kulesinde ölü bulundu.
 
Emirdağ Orman İşletme Şefliği'nin Bayat ile Emirdağ arasındaki ormanlık alanın yüksek kesimindeki Samanlı yangın gözetleme kulesine bugün sabah saatlerinde nöbet değişimi için gelenler, orman koruma memuru Mehmet Akdan'ı yerde hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Akdan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerindeki incelemenin ardından Akdan'ın cenazesi otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
 
Evli ve 3 çocuk babası Akdan'ın şeker hastası olduğu ve gece ailesiyle telefonda görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem