Yılın komedi filmi vizyonda!

Yönetmenliğini Hasan Kalender'in üstlendiği komedi filmi Sebahat ve Melahat bugün sinema severlerle buluşuyor.Karadenizli iki kadın olan Sebahat ve Melahat, kocalarının çapkınlık yaptıklarına dair dedikoduları duyar duymaz kendilerini İstanbul yollarında

Yılın komedi filmi vizyonda!

Yönetmenliğini Hasan Kalender'in üstlendiği komedi filmi Sebahat ve Melahat bugün sinema severlerle buluşuyor.

Karadenizli iki kadın olan Sebahat ve Melahat, kocalarının çapkınlık yaptıklarına dair dedikoduları duyar duymaz kendilerini İstanbul yollarında bulurlar. Fakat İstanbul'un her sokağı bu iki kadın için yepyeni sürprizlere ve maceralara gebedir.

Karadeniz’in Kemal Sunal’ı Seymen Aydın ve Adem Yılmaz'ın kendi yarattıkları tiplemeleri beyazperdeye taşıdığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Deniz Oral, Emin Gümüşkaya, Ece Köroğlu, Bahar Başar, Mehmet Ulusoy ve Sabriye Kara gibi isimler yer alıyor. Film, bugün (17 Nisan 2015) izleyiciyle buluşacak!

Bu arada yayınlanan fragmanlarda ağlayan Sebahat ve Melahat’i sakinleştirmeye çalışan komşu sahnesi büyük ilgi gördü.

İşte o fragman;

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler