Yılın en ilginç filmi: Merdiven Baba

Film, havalimanlarında görmeye alıştığımız "Merdiven Araba" nın hayatın içine karışmasını ve Fazlı’nın hayatını sihirli bir değnek değmişçesine değiştirmesini konu alıyor. Hüznü ve komediyi harmanlayan Mint Yapım imzalı film, yılın en ilginç filmi olmaya

Yılın en ilginç filmi: Merdiven Baba

Film, havalimanlarında görmeye alıştığımız "Merdiven Araba" nın hayatın içine karışmasını ve Fazlı’nın hayatını sihirli bir değnek değmişçesine değiştirmesini konu alıyor. Hüznü ve komediyi harmanlayan Mint Yapım imzalı film, yılın en ilginç filmi olmaya aday.

Çevresi, eşi(Esra Dermancıoğlu) ve çocukları tarafından yetersiz ve başarısız bulunan Fazlı, (Hacı Ali Konuk) onu terk eden ailesini geri kazanmak için satın aldığı Merdivenli Araba ve gelişen olaylar sayesinde, bir gecede ezik bir adamdan bir halk kahramanına dönüşüyor.

Yeşilçam filmleri tadında sıcak bir aile hikayesi olan Merdiven Baba'nın senaristliğini Birol Güven, yönetmenliğini ise Hasan Tolga Pulat üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler