'Yaz'ın Öyküsü' Dizisi Mantık Hatasıyla Başlıyor

Yaz ekranı artık iyiden iyiye ısınmaya başladı. Sezon boyunca devam eden dizierin bazıları final yaptı bazıları tatile girdi. Onların yerine de yeni yapımlar seyirciyle buluşmaya başladı.VİLDAN ATASEVER'DEN BİR İLKYaz sezonunun tanıtımı sırasında en çok k

'Yaz'ın Öyküsü' Dizisi Mantık Hatasıyla Başlıyor

Yaz ekranı artık iyiden iyiye ısınmaya başladı. Sezon boyunca devam eden dizierin bazıları final yaptı bazıları tatile girdi. Onların yerine de yeni yapımlar seyirciyle buluşmaya başladı.

VİLDAN ATASEVER'DEN BİR İLK

Yaz sezonunun tanıtımı sırasında en çok konuşulan konulardan biri de yeni başlayacak Yaz'ın Öyküsü dizisi oldu. Konusu ve kadrosu bir yana bu diziyle ilgili en çok gündeme gelen konu iki başrol oyuncusu arasındaki yaş farkıydı. Bir süredir ekrandan uzakta olan Vildan Atasever bu dizide ilk kez "anne" rolünde kamera karşısına geçiyor.

ARADAKİ YAŞ FARKI 9

Kızı rolünde ise bir dönemin çocuk oyuncusu Ece Çeşmioğlu var. Bu ikilinin bunca tartışılmasının nedeni ise aralarında sadece 9 yaş fark olmasıydı. Bir başka deyişle Atasever, yeni yetme bir kız annesi rolü için çok genç bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya