Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda yeni ay 28-11-2016

29 Kasım 2016 Salı günü Yay burcunun 7 derecesinde yeni Ay gerçekleşecek. Yay burcunda gerçekleşecek olan yeni Ay, İnançlar, Eğitim, Yurt dışı, Medya ve Dış ticaretle ilgili konuları öne çıkaracak. Neptün ışıkları altında kalan Ay, bir taraftan da Ay düğümlerinin arasında sıkışık kalmış gözüküyor, yani birazda kadersel yanılmalara işaret ediyor.

Bu da demek oluyor ki Yay burcunda olacak olan yeni Ay; yeni başlangıçlar yapmak için çok sağlıklı olmayan koşullara işaret ediyor. Hayır ben kararlıyım yeniliklere açığım diyorsanız el yordamıyla sisler arasında ne kadar ilerleyeceğinizi hesap etmelisiniz.

Neptün’ün puslu, uyuşturucu ve esrarengiz yanı içinde kaybolabilirsiniz. Beklenmedik bir yerde karşınıza çıkacak derin uçurumu yani kadersel engeli önceden hesaplamadığınızdan dolayı sonradan fark ettiğinizde pişmanlık içinde kalıp panik yapmayın derim. Bu etkili yeni Ay, en çok sanatçılara yarayacak nitelikte gözüküyor. Yaratıcılıklarını geliştirip daha derin, anlamlı, orijinal fikirler ve eserler üretebilirler. 29 Kasım doğumlu Yay burcular, 25 Şubat doğumlu Balıklar, 28 Mayıs doğumlu İkizler ve 30 Ağustos doğumlu Başaklar yeni alacağınız kararlarda daha dikkatli olunuz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Akademik eğitim, Yurt dışı işler, Medya, Ticaret ve Hukuksal konuların biriyle ilgiliyseniz yeni başlangıçlar için temkinli olmalısınız. Ani kayıplar ve beklenmedik gelişen şartlar sizi üzebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Ortak parasal konular, vergi, miras, burs, sigorta işleri alacak ve ödemelerle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksanız özellikle önümüzde ki on beş günlük sürece dikkat etmelisiniz. Beklenmedik sağlık problemleri sizi uğraştırabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yeni ayla birlikte özel ve iş ilişkileriniz, varsa anlaşmalar, davalar ve eşinize ait konular için yeni girişimler için uygun zaman değil. Beklenmedik ve şaşırtıcı sonlanmalara hazırlıklı olunuz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: İş ilişkileri, günlük işler, temponuz ve sağlığınızla ilgili bir program içindeyseniz yeni başlangıçlar için on beş günlük sürecin geçmesini bekleyiniz. Ev ve yerleşime ait beklenmedik değişiklikler kadersel gözüküyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Aşk yaşamı, spor, çocuklar, sahne çalışmaları ile ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz, Yay burcunda olacak olan yeni Ay herhalde bir tek size iyi gelecek. Fakat yeni bir aşka yelken açıyorsanız siz en iyisi kıyıya yanaşın ve havanın açmasını bekleyin derim. Fikirlerinizde beklenmedik değişiklik yapabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Yay burcu yeni Ayıyla birlikte ev yerleşim ve ailenizle ilgili konularda, yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Maddi konularla ilgili yeni şartlar oluşurken hesaplarınızı tekrar kontrol ediniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: İnternet üzerinden yapmış olduğunuz işler, yakın çevreniz, eğitim ve faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksanız oluşacak şartlarınızı tekrar kontrol ediniz. İkili ilişkilerde ki beklenmedik koşullar sizi çıkmaza sokabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Gelir ve harcamalar, finansal konularla ilgili yeni başlangıçlar için gelişecek şartlar; beklenmedik biçimde size kayıplar çıkarıp birikimlerinizi harcamanıza neden olabilir. Daha kalıcı çözümler için dikkat ediniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Kişisel girişimleriniz, Genel sağlığınız, fiziksel görünümünüzle ilgili girişimleriniz için biraz daha sabredin derim. Siz Yayların hayatlarında ki büyük ve sıkıntılı değişim daha bitmedi. Yapacağınız projeler de beklenmedik koşullar sonlanmalar getirebilir dikkat etmelisiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Kadersel alanda gerçekleşecek olan yeni Ay, hastane, hapishane ve her türlü kapalı alan dahil yeni başlangıçlar için uygun zaman değil. Biraz daha beklemekte fayda var.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Ekip çalışmaları, projeler ve arkadaşlarınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksanız şartlar istediğiniz gibi gelişmeyebilir ve siz iş birliği yapmış olduğunuz insanlarla ilgili fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Önümüzde ki on beş günlük sürece dikkat edin derim.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Hedef ve kariyerinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak için uygun zaman değil. Kriz ve dönüşümler içinde kalabilirsiniz. Önümüzde ki on beş günlük sürece dikkat edin derim.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın, Hoş çakalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.