Yavuz Bingöl Trabzonlu Bayanla evlendi

Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Yavuz Bingöl, Öykü Gürman,nikâh,Kuruçeşme Suada, 41 Sanatçı Yavuz Bingöl ile Trabzonlu ses sanatçısı Öykü Gürman, Kuruçeşme Suada'da düzenlenen nikâh töreniyle dünya evine girdi.Nost

Yavuz Bingöl Trabzonlu Bayanla evlendi

Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Yavuz Bingöl, Öykü Gürman,nikâh,Kuruçeşme Suada, 41 Sanatçı Yavuz Bingöl ile Trabzonlu ses sanatçısı Öykü Gürman, Kuruçeşme Suada'da düzenlenen nikâh töreniyle dünya evine girdi.

Nostaljik gelin arabasının dikkat çektiği nikâh törenine, eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

Çiftin nikâhını kıyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş nikâh töreni öncesinde yaptığı açıklamada çifte mutluluklar dileyerek, "Bizim bir görevimiz de, insanları mutluluklarına yolcu etmek. Böyle bir mutlu günde her iki sevdiğimiz insan. Yavuz bey iyi bir sanatçı, başarılı bir sanatçıdır. Onların bu mutlu gününe imza atmak bizim için büyük bir farklılık. Tüm çiftlere mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler