Yattara'dan İTİRAF!

4 aylık Survivor macerası dün gece sona eren Yattara, "Finali Nagihan ve Atakan çok hak ediyor" diyerek takım arkadaşlarına destek verdiğini açıkladı.    Survivor'a veda eden Yattara, takım arkadaşları ada konseyini terk ettikten sonra 4 aylık Survivor ma

Yattara'dan İTİRAF!
4 aylık Survivor macerası dün gece sona eren Yattara, "Finali Nagihan ve Atakan çok hak ediyor" diyerek takım arkadaşlarına destek verdiğini açıkladı. 
 
Survivor'a veda eden Yattara, takım arkadaşları ada konseyini terk ettikten sonra 4 aylık Survivor macerası boyunca tüm yaşadıklarını anlattı. Yunus Günçe'ye kızgın olmadığını söyleyen Yattara, Atakan ve Semih Öztürk için geleceğe yönelik karamsar kehanetlerde bulundu. Yattara Survivor'ın en başarılı yarışmacısı konusunda da bir itirafta bulundu ve Nagihan ile Atakan ismini verdi.
 
İşte Yattara'nın anlattıkları;
 
"Semih kendine Atakan'ı rakip görüyor. Bundan sonra o ikisinin arası çok zor olacak. Günden güne daha zor olacak. Ben o ikisinin tartışmasını daha çok bekliyorum. Semih bizim adaya gelince Atakan onunla muhatap olmamamızı istemedi. Çünkü diyor ki o bizim rakibimiz.
 
EN ÇOK HAK EDEN NAGİHAN VE ATAKAN
 
Final için iki isim var; Nagihan ve Atakan... Ondan sonra Semih de var çünkü onun oyu çok yüksek. Ama bu şampiyonluğu finali Nagihan ve Atakan çok hak ediyor. Bizim takımın en başarılı oyuncusu ben, Atakan ve Nagihan'dı. Bence bu üç isim finale kadar kalmayı hak ediyordu. En zayıf yarışmacı olarak herkes Yunus'u görüyor. Ama kısmet. Yunus bireysel dokunulmazlığı kazandı bizim matematik bozuldu. Ben Yunus'a gerçekten kızmadım. Çünkü bir isim söylemek gerekiyordu.
 
NAGİHAN ÇOK STRES YAPIYOR
 
Survivor tarihindeki en iyi bayanlar yarışmacısı bence Nagihan. Tabi ki Nagihan çok kazanmak istiyor o yüzden potaya girince ağlıyor. Kendi oylarına güvenmiyor. Oysa Nagihan'ın stres yapmasına hiç gerek yok.
 
Atakan ile aramız çok kötü değildi sorun yoktu. Sadece o samimi arkadaş olarak Ezgi'yi gördü. O yüzden ben karışmadım. Atakan iyi yarışmacı ama ben daha iyi bitiriciyim. Zaten Atakan da onu biliyordu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya