"Vuslat" 18 Temmuz'da tiyatroda

  İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen "Vuslat" isimli tiyatro oyunu, 18 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de Gazi Sahnesi’nde seyirci ile buluşacak.  Hz. Mevlana'yı anma etkinlikleri kapsamında 2 perdelik oyunla iz

"Vuslat" 18 Temmuz'da tiyatroda

 

 

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen "Vuslat" isimli tiyatro oyunu, 18 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de Gazi Sahnesi’nde seyirci ile buluşacak.

 

ger.jpg

 

Hz. Mevlana'yı anma etkinlikleri kapsamında 2 perdelik oyunla izleyicilerin karşısına çıkacak Vuslat isimli oyunun galası, çarşamba akşamı Gazi Sahnesi’nde yapılacak. Samsun Tiyatro Temaşa oyuncularının sahneleyeceği oyunda Hz. Mevlana'nın hayatından kesitler sunulacak.

 

ger1.jpg

 

Hz. Mevlana'nın hayatı ve sözlerinin de yer alacağı oyunda, Hz. Mevlana'nın Şems-i Tebriz ile buluşması, ayrılması ve vefatına kadar yaşamış olduğu olaylar anlatılacak. Tiyatronun sonunda oyuncular sema gösterisi yapacak.

 

ger2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya