Ütopya'da Kafe grubu neden dağıldı?

Tv8'de yayınlanan Ütopya'da liderlik tartışmalarından dolayı geçtiğimiz hafta Kafe grubu dağıldı.Etkilerinin hala sürdüğü olayın üzerinden günler geçmesine rağmen konuyla ilgili kavgaların ardı arkası kesilmedi.Gergin bir havanın ortamı ele geçirdiği Ütop

Ütopya'da Kafe grubu neden dağıldı?

Tv8'de yayınlanan Ütopya'da liderlik tartışmalarından dolayı geçtiğimiz hafta Kafe grubu dağıldı.Etkilerinin hala sürdüğü olayın üzerinden günler geçmesine rağmen konuyla ilgili kavgaların ardı arkası kesilmedi.

Gergin bir havanın ortamı ele geçirdiği Ütopya'da Kafe grubunun dağılmasının nedeni Meral olarak gösterilmeye devam ediyor. Bu durumu kabullenemeyen Meral ise düşüncelerini fırsat buldukça dile getirmeyi sürdürüyor. Günah keçisi olarak kendisinin seçildiğini söyleyen Meral, tüm iyi niyetine rağmen kötü olarak algılanmasını Buket ve Selin'in yaptığı konuşmalardan kaynaklandığını düşünüyor.

Ütopya'da Meral, Semih'in Buket'in üstüne gitmesini fırsat bilerek kendisi hakkında sıkça konuşan Buket ve Selin ile yüzleşti. Bir izleyiciden kendisine gelen mektubu yarışmacılarla ve program takipçileriyle paylaşan Meral, Selin ve Buket'in hakkında sürekli kötü konuştuğunu açıklayan yazıyı okudu. Meral okuduğu mektubun ardından düşündüklerini açık açık dile getirirken yaşadıklarını Buket ve Selin'in kumpası olarak nitelendirdi. Buket ve Selin'e hakkında yaptıkları dedikoduları sormayı da ihmal etmeyen Meral, kadın yarışmacıların odayı terk etmesi üzerine sorularına cevap alamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya