Ünlülerin gitaristinin feci sonu

Ünlülerin gitaristi Öke Aydemir, İstanbul Haliç Köprüsü’nde aşırı hız yapıp zikzak çizerek gidince otomobilinin kontrolünü kaybetti. Kazada Aydemir ile beraberinde bulunan üniversiteli Ece Doğu Çubuk, hayatını kaybetti. Elifnur Çayır ise ağır yaralandıİst

Ünlülerin gitaristinin feci sonu

Ünlülerin gitaristi Öke Aydemir, İstanbul Haliç Köprüsü’nde aşırı hız yapıp zikzak çizerek gidince otomobilinin kontrolünü kaybetti. Kazada Aydemir ile beraberinde bulunan üniversiteli Ece Doğu Çubuk, hayatını kaybetti. Elifnur Çayır ise ağır yaralandı

İstanbul’daki feci kaza,Haliç Köprüsü’nün Edirne yönünde meydana geldi. İddiaya göre beraberinde Ece Doğu Çubuk ile Elifnur Çayır’ın olduğu Öke Aydemir, otomobiliyle aşırı hız yaptı. Bununla da yetinmeyip köprü üzerinde zikzak çizerek yol almak istedi. Ancak direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Otomobil, önce önünde giden Ender Karabudak’ın kullandığı otomobile, ardından da sağ şeritteki kamyonete hızla çarptı. 
 
Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan Ece, Elifnur ve sürücü ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Ancak kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldiği için ambulanslar olay yerine güçlükle varabildi.
 
Bu nedenle yaralılara ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Öke Aydemir ve Ece Doğu Çubuk, sedyelere alınarak trafikte sıkışan ambulanslara taşındı. Otomobilde sıkışan Elifnur Çayır (21) ise itfaiye ekiplerince yarım saat süren çalışma sonucu kurtarıldı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Öke Aydemir ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ece Doğu Çubuk, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 
 
Elifnur Çayır’ın ise tedavisi sürüyor. Öke Aydemir’in ünlülerin gitaristi olduğu ayrıca DJ’lik yaptığı öğrenildi. Aydemir için sanatçı Harun Kolçak’ın “Manevi oğlum” dediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler