Ünlüler KTÜ'de buluşacak

 Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Başkanı Adem Akkoşoğlu, "KTÜ Medyatik Ödül Gecesi'nin beşincisi bu yıl 6 Mart Perşembe saat 19.00'da Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak" dedi.KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü Başkanı Akkaşoğlu, Trabzo

Ünlüler KTÜ'de buluşacak

 Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Başkanı Adem Akkoşoğlu, "KTÜ Medyatik Ödül Gecesi'nin beşincisi bu yıl 6 Mart Perşembe saat 19.00'da Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak" dedi.

KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü Başkanı Akkaşoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilecek "KTÜ Medyatik Ödül Gecesi" ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Akkaşoğlu, şehir ile üniversite arasında köprü kurmak, üniversite öğrencilerinin ve kulübün üyelerinin sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından söz ettirmek üzere her sene çeşitli aktivitelerin yanında bir de ödül töreni düzenlediklerini belirterek, amaçlarının KTÜ'nün adını sadece bölgede değil, Türkiye ve tüm dünyaya duyurarak marka şehir Trabzon'un en önemli markalarından biri olan KTÜ'nün de tanıtımına katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Kulüpleri tarafından düzenlenen KTÜ Medyatik Ödül Gecesi'nin beşincisinin bu yıl 6 Mart Perşembe saat 19.00'da Atatürk Kültür Merkezinde yapılacağını bildiren Akkaşoğlu, şunları söyledi:

"Yaklaşık 3 bin üniversite öğrencisinin, 'www.iekodulgecesi.com' sitesindeki anketlere verdikleri cevaplarla en'leri belirledik. Geçmiş yıllarda Haldun Dormen, Kadir İnanır, Hayko Cepkin, Bora Duran, Tolga Zengin, Grup 84 gibi ünlülerin ağırlandığı gecede, bu yıl da yılın en iyi sanatçısı, yılın en iyi oyuncusu, unutulmazlar gibi birçok farklı kategoride ödül verilecek. Gecede Recep Onur Kıvrak, Aydilge, Gece Yolcuları ve çok daha fazla ünlüyü bir arada görebileceksiniz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler