Ünlü sunucudan ilginç itiraflar!

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol, ilginç hayat hikayesini paylaştı. Babasının polis olduğunu anlatan Erol, şöhret yolculuğunu şu sözlerle özetledi:Babam polisti, babamla vakit geçirmeyi çok seviyorum. O yüzden karakolda çok vakit geçirdim. Oradaki po

Ünlü sunucudan ilginç itiraflar!

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol, ilginç hayat hikayesini paylaştı. Babasının polis olduğunu anlatan Erol, şöhret yolculuğunu şu sözlerle özetledi:
Babam polisti, babamla vakit geçirmeyi çok seviyorum. O yüzden karakolda çok vakit geçirdim. Oradaki polis abilerle yemek yerdim, bana ders çalıştırırlardı.

"KAFAMDA 8-9 DİKİŞ VAR"
Ben garip bir çocuktum. Erkek gibi bir çocuktum. Kafamda 8-9 dikiş var. Kolumda iki dikiş var. Dikiş attırıyorduk, eve gelip yarım saat sonra sokağa çıkıyordum.

"DİKSİYON DERSİNDE BAŞARISIZDIM"
Babama 'Ben radyo programı yapmak istiyorum.' dedim. 'Peki, derslerini aksatmayacaksan haftasonları gidebilirsin.' dedi. Ben televizyonda bir şeyler yapmalıyım dedim. Ben sadece sunucu olmak istedim. Diksiyon dersleri aldım, başarısız bir öğrenciydim. Sen sunucu olamazsın dediler, tüm kapılar kapandı. Ama ben kafaya koymuştum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler