Ünlü sanatçı yoğun bakımda!

Naşide Göktürk yoğun bakımda!

Ünlü sanatçı yoğun bakımda!
Bir yıldır akciğer ve pankreas kanseri ile mücadele eden ve durumunun ağırlaşması üzerine Bodrum'da Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan Naşide Göktürk’ün, yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

Onur Akay, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Naşide Göktürk mücadeleye yoğun bakımda devam ediyor ve artık çok yorgun. Bilincinin ise gitgide dağıldığını öğrendim. Niran Ünsal, Naşide’nin ablası Nihal Aktaş'tan aldığı haber üzerine alelacele Bodrum'a gitmiş ve geceyi hastanede geçirmişler. Naşide’nin ailesi ve kendi doktoru Esat Namal, ilerleyen günlerde Naşide’nin durumuna ilişkin açıklama yapacak. Allah yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Kanser tedavisi görmeye başladıktan sonra Bodrum’a yerleşen ünlü sanatçı, birkaç kez stüdyodan ambulans ile hastaneye yetiştirilmesine rağmen vazgeçmedi ve 'Çocukluğumu Uçuruyorum' isimli son albümünü 2016 yılında piyasaya çıkardı.

NAŞİDE GÖKTÜRK KİMDİR?

1 Nsan 1965 doğumlu Naşide Göktürk, çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada'da geçirdi. Lise yıllarında edebiyata meraklı olan Göktürk, bir süre muhasebecilik yaptıktan sonra ankara'da kendi işini kurdu. 90'lı yılların başında çıkardığı 'Yüreğim Rehin' albümü ile müzik dünyasına giriş yaptı. Albümü ile aynı ismi taşıyan şarkısı, Göktürk'ü zirveye taşıdı. Naşide Göktürk, başarısı çıkardığı şiir kitaplarıyla da perçinledi.

Albümleri:

Yüreğim Rehin 1994

Kan Kırmızısı 1997

Kimsem Yok 2001

Unutmak İstiyorum 2004

Şiir Kitapları:

Sesimi Ateşe Verdim

Son Çaylar

Yüreğim Rehin

Mavi Mavi Sevdim Seni

Tül Gibi

Pırlanta Peri

Savrulurken Seni Buldum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler