Ünlü ressam hastaneye kaldırıldı!

Konyaaltı Caddesi'ndeki evinde dün rahatsızlanan 88 yaşındaki Fikret Otyam, dokuma sanatçısı eşi Filiz Otyam tarafından Özel Olimpos Hastanesi'ne getirildi. Akşam vücudunun sol tarafındaki ağrıları dindirilmeye çalışılan Otyam'ın tahlilleri yapıldı ve bug

Ünlü ressam hastaneye kaldırıldı!

Konyaaltı Caddesi'ndeki evinde dün rahatsızlanan 88 yaşındaki Fikret Otyam, dokuma sanatçısı eşi Filiz Otyam tarafından Özel Olimpos Hastanesi'ne getirildi. Akşam vücudunun sol tarafındaki ağrıları dindirilmeye çalışılan Otyam'ın tahlilleri yapıldı ve bugün 2 kez de tomografisi çekildi. Yıllardır diyabet hastası ve diyalize giriyor olması nedeniyle Fikret Otyam'ın rahatsızlığının ameliyatsız nasıl tedavi edilebileceği üzerinde duruluyor.

Op. Dr. Kutbettin Altun, Otyam'ın kanında lokosit düzeyinin yüksek olduğunu, ancak ilk etapta şüphelendikleri apandistinde çok fazla büyüme görmediklerini söyledi.

2 hafta önce düşerek sol kolunu inciten ve kolu sargıda bulunan Filiz Otyam ise doktorların, eşinin ameliyatının riskli olabileceğini söylediğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler