Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu hastanelik oldu!

Başarılı oyuncu Hande Ataizi ve 'Kiralık Aşk' dizisinde Koray karakteriyle ünlenen Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz günlerde LIV Hospital Ankara Hastanesi'nin kuruluşunun birinci yılı kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldılar. Ataizi'nin estetik merkezini ge

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu hastanelik oldu!

Başarılı oyuncu Hande Ataizi ve 'Kiralık Aşk' dizisinde Koray karakteriyle ünlenen Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz günlerde LIV Hospital Ankara Hastanesi'nin kuruluşunun birinci yılı kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldılar.

6_108646455666e75cd7e8c.jpg

Ataizi'nin estetik merkezini gezdiği sırada ağır grip geçiren Onur Büyüktopçu'nun fenalaşması sonucu doktorlar kendisine hemen müdahalede bulundular.

Yaklaşık bir saat boyunca serum takılan Onur Büyüktopçu müdahalenin ardından taburcu edildi.

Topçu, yoğun dizi çekimleri ve havadaki salgının gribi ağır geçirmesine sebep olduğunu ancak müdahaleden sonra kendisini çok daha iyi hissettiğini söyledi.

Ataizi ve Murat Küçükoğlu, Topçu'nun serumu bitene kadar kendisine refakat ettiler. (DHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya