Ünlü modelin Atatürk hayranlığı!

İmzasını göğsüne kazıttı...

Ünlü modelin Atatürk hayranlığı!
Bodrum'da fotoğraf çekimlerine katılan iki İsveçli modelden amatör futbolcu Marcus Rosendahl, hayranlığı nedeniyle göğsüne yaptırdığı Mustafa Kemal Atatürk imzalı dövmeyi gururla gösterdi.

ÇEKİMLER İKİ GÜN SÜRDÜ

Türk asıllı İsveçli model, 24 yaşındaki öğretmen Yasemin Ekiz ile amatör futbolcu ve model aynı yaştaki Marcus Rosendahl tanıtım kataloğu için yapılan fotoğraf çekimlerine katıldı.

Bitez Mahallesi'ndeki Baa Bahçe Restoran'da oldukça keyifli geçen ve 2 saat süren çekimin ardından modeller fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

"HAYRAN KALDIM, GÖĞSÜME İMZASINI YAPTIRDIM"

Göğsünde Atatürk imzalı dövmeyi taşıyan, amatör futbolcu ve model Marcus Rosendahl, Atatürk'e hayran olduğunu belirterek, "O'nu Yasemin Ekiz'in sayesinde tanıdım ve hakkında bilgi sahibi oldum. Mustafa Kemal Atatürk'e ileri görüşlüğü ve düşünceleri nedeniyle hayran oldum. Göğsüme onun imzasını yaptırdım. Gururla da taşıyacağım ve bu imza sonsuza dek benimle kalacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya