Ünlü isimler; 'İçiyoruz çünkü...'

Birçok ünlü ismin “Dizi setlerinin ağır çalışma koşullarından dolayı bu günlerde kullanıyoruz. Bunlarla ayakta kalıyoruz” dediği öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında ünlü isimlerin de olduğu son narkotik operasyonunda, ağır çalışma temposuyla gündemde

Ünlü isimler; 'İçiyoruz çünkü...'
Birçok ünlü ismin “Dizi setlerinin ağır çalışma koşullarından dolayı bu günlerde kullanıyoruz. Bunlarla ayakta kalıyoruz” dediği öğrenildi.
 
Gözaltına alınanlar arasında ünlü isimlerin de olduğu son narkotik operasyonunda, ağır çalışma temposuyla gündemde olan dizi filmlerin setleri de kayıtlara geçti.Uyuşturucu kullanmak ve temin etmekten gözaltına alınan birçok ünlü ismin, “Dizi çekimlerinin ağır çalışma temposundan dolayı içiyoruz” dediği öne sürüldü.
 
İstanbul Narkotik Şube polisi, geçen hafta bir yıllık teknik ve fiziki takibin ardından ‘torbacı’ denilen sokak satıcılarına yönelik bir operasyon düzenledi. Torbacıların arasında Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Eray Özbal’ın da bulunduğu ve Cihangir’deki evinin teras katını uyuşturucu serasına çevirdiği iddia edildi. Torbacılardan ‘mal’ alan ve takiplere takılan birçok ünlü ismin de aralarında bulunduğu 60 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. 15 kişi tutuklanırken diğer isimler savcılık tarafından veya adli kontrolle serbest bırakıldı.
 
İki kişi daha serbest
 
Operasyonda isimleri geçenlerden oyuncu Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar da İtalya dönüşü havaalanında gözaltına alınarak savcılığa sevk edildi. Kocao?lu ve Bayraktar sabah Ça?layan’daki Ystanbul Adliyesi’ne götürüldü. Bayraktar savcylyk sorgusunun ardyndan serbest kaldy. Kocao?lu ise adli kontrol talebiyle sevk edildi. mahkemede 50 bin lira kefaletle serbest bırakıldı.
 
 Operasyon kapsamında sadece Berrak Tüzünataç’ın yurtdışında olduğu için hakkında hiçbir işlem yapılamadığı ve Türkiye’ye dönmesinin beklendiği öğrenildi.
 
‘Her ünlü Vatan’ı tadacak’
 
 Gözaltına alınanlardan Murat Yıldırım, Koray Candemir ve Burçin Terzioğlu verdikleri ifadelerde hiçbir şekilde kullanmadıklarını belirtti. Diğer bazı isimler “Yurtdışında, Amsterdam’da kullandık” şeklinde bilgi verdi. Birçok ünlü ismin “Dizi setlerinin ağır çalışma koşullarından dolayı bu günlerde kullanıyoruz. Bunlarla ayakta kalıyoruz” dediği öğrenildi. Bu arada ünlü isimlerin nezarethanede İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nü kastederek “Her ünlü bir gün Vatan’ı tadacaktır” diye espri yaptığı da belirtildi.
 
 Radikal’e bilgi veren üst düzey bir emniyet yetkilisi, ünlülerle konuştuklarında en dikkat çekici noktanın aynı set ortamında bulunan insanların beraber uyuşturucu kullanması olduğunu söyledi. Aynı yetkili basında çıkan “Ünlüler teşhir ediliyor” haberlerine tepki göstererek “Herkes aynı kapıdan girip aynı nezarethanede kalıyor. Kimseye imtiyaz yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler