Twitter'den Muhteşem Yüzyıl tepkisi

Başbakan Erdoğan’ın “Muhteşem Yüzyıl” dizisine tepki göstererek söylediği sözlere soysal medyadan da ilginç yorumlar gelmeye başladı.Bilindiği üzere Başbakan Erdoğan dün Kütahya’da katıldığı Zafer Havaalanı açılış töreninde Muhteşem Yüzyıl dizisini eleşti

Twitter'den Muhteşem Yüzyıl tepkisi

Başbakan Erdoğan’ın “Muhteşem Yüzyıl” dizisine tepki göstererek söylediği sözlere soysal medyadan da ilginç yorumlar gelmeye başladı.

Bilindiği üzere Başbakan Erdoğan dün Kütahya’da katıldığı Zafer Havaalanı açılış töreninde Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştirmiş,Erdoğan’ın bu sözlerine Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi’de tepki göstermişti.

Sosyal paylaşım sitelerinde de Erdoğan’ın sözlerine tepkiler gelirken, bu tepkilerden birisi de "Twitter'in annesi" lakaplıNazlı Ilıcak'tı. Sabah yazarı Ilıcak isim vermeden Başbakan'ın eleştirisine"keyfimin kahyası mısınız?" diye yanıt verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya