Twitter ve Youtube açılacak mı?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Twitter veya Youtube Türkiye'de bir temsilcilik açar veya temsilcilerini buraya gönderirse yasakların kalkabileceğini söyledi."BU 8. ZAFERİMİZ"Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Ge

Twitter ve Youtube açılacak mı?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Twitter veya Youtube Türkiye'de bir temsilcilik açar veya temsilcilerini buraya gönderirse yasakların kalkabileceğini söyledi.

"BU 8. ZAFERİMİZ"

Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Bu sekizinci sandık zaferimiz. Milli iradenin zaferidir. Halkın iradesine ipotek koyamayız. Halkımıza güveniyoruz. Bizim yaptığımız bir kehanet, astroloji, falcılık değil. Bu aslında bugünün verilerini çok iyi değerlendirerek aslında geleceği çok sağlam tahmin edebilme işidir. Ak Parti de bunu çok başarılı bir şekilde yapıyor" dedi.

"TWİTTER YASAĞI KALKABİLİR"

Twitter'ın açılmasını istediğini bu kapsamda olumlu bir diyaloğun da başladığını belirten Çelik Twitter ve Youtube olan erişim engellenmesine ilişkin şunları söyledi:

"Yazılı medyada veya yazılı medyada haysiyet cellatlığı yapmak, insanların itibarlarını alt üst etmek, onların özel hayatlarını deşifre etmek eğer suç ise. Niçin sanal medyada veya sosyal medyada sevap olsun. Siz mesela hakkınızda 'iğrenç şeyler ortaya atılıyor, hakaret ediliyor' diye Twitter yetkililerine, bunu engelleyin diyorsunuz. Sanki duvara karşı konuşuyorsunuz.

"BENİM ÜLKEMİN KANUNLARINI HİÇE SAYIYORSA BEN DE ONU TANIMAM"

Eğer sizi bir uluslararası firma benim ülkemin kanunlarını hiçe sayıyorsa benim de onu tanımama gibi bir hakkım var. Ben bir Twıtter kullanıcısıyım. Benim 610 bin takipçim var. Bizim sanal aleme karşı bir tavrımız olamaz.

"TEMSİLCİLİK AÇAR VEYA TEMSİLCİ GÖNDERİRLERSE YASAK KALKAR"

Twitter veya Youtube Türkiye'de bir temsilcilik açarak veya avukatlarını, temsilcilerini buraya göndererek TİB'in veya BTK'nın gerektiği zamanlarda kendisine müracaat edebileceği ve bu müracaatları olması gereken makul sürelerde sonuçlandırılabileceği bir muhataplık sistemi oluşturabilirse derhal bu yasak kalkabilir. Aksi halde yasak devam eder.

"BEN DE TWİTTER'IN AÇILMASINI İSTEYENLERDENİM, OLUMLU BİR DİYALOG BAŞLADI"

Buraya gelip eğer birileri bize küfür edecekse Kusura bakmayın midemiz o kadar geniş değil. Ben de Twitter'ın açılmasını isteyenlerdenim. Bu kapsamda olumlu bir diyaloğun başladığını söyleyebilirim." diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler