Tuğçe Özbudak fotoğrafları

Tuğçe Özbudak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Haberimizden detayları okuyabilirsiniz. TUĞÇE ÖZBUDAK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ ! Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz isimlerden olan Tuğçe Özbudak bu kez İşte Benim Stilim yarışmasının Ünlüler formatınd

Tuğçe Özbudak fotoğrafları

Tuğçe Özbudak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Haberimizden detayları okuyabilirsiniz.

TUĞÇE ÖZBUDAK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ !

Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz isimlerden olan Tuğçe Özbudak bu kez İşte Benim Stilim yarışmasının Ünlüler formatında yarışmacı olarak yer alıyor. Güzelliğiyle dikkat çeken Tuğçe Özbudak yarışmanın ilgi odaklarından biri olacağı şimdiden öngörülüyor.
tugce-ozbudak.jpg
 
TUĞÇE ÖZBUDAK KİMDİR?
 
30 yaşındaki Tuğçe Özbudak Ankara'da dünyaya geldi. 1.71 boyundaki Özbudak 50 kilo. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Oyunculuk- Tiyatro Bölümünden mezun olarak tamamlayan güzel yarışmacı oyunculuk ve sunuculuk yapıyor.  Tuğçe ekranlarda ilk olarak Adanalı dizisiyle görülmeye başlandı.
 
Buradaki oyunculuk serüveni daha sonra El Gibi, Kuzey Rüzgarı, Nuri, İşler Güçler dizilerinde devam etti. Programlarda sunuculukta yapan Tuğçe Özbudak bu konudaki ilk tecrübesini Atv'de yayınlanan Gezi Günlüğü yarışmasında yaşadı. Ardından yemek ve magaizn programları sunan Tuğçe kariyerine  emlak ve gezi programı ile devam etti. Güzel yarışmacı son olarak Star Tv'de Pasaport adlı yarışmayı sundu. Ayrıca Tuğçe Özbudak kendi ürünlerini ve tasarımlarını ürettiği bir butiğe sahip. Kendi markasını yaratan Tuğçe özel hayatının büyük bir bölümünde 2 küçük köpeğiyle zaman geçiriyor.
tugce-ozbudak1.jpg
 
Moda anlayışı tıpkı oyunculuğu gibi geniş bir yelpazeye sahip. Tek tip bir tarzı yok. Ruh haline gore ve kendisine yakışanı giymeye çalışıyor. Bir gün masculen giyinip ertesi gün feminen olabiliyor. İkizler burcu olduğu için bir anı bir anını tutmuyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya