Tuğçe Kazaz’dan ’İstiklal Marşı’ açıklaması

Konuk olduğu programda şehitler için saygı duruşunda bulunduğu ve İstiklal Marşı'nı okuduğu için sosyal medyada adeta linç edilmek istenen Tuğçe Kazaz, "Ben durup dururken İstiklal Marşımızı okumadım. Sunucu arkadaş sordu. Yine sorulsa aynısını yine yapar

Tuğçe Kazaz’dan ’İstiklal Marşı’ açıklaması

Konuk olduğu programda şehitler için saygı duruşunda bulunduğu ve İstiklal Marşı'nı okuduğu için sosyal medyada adeta linç edilmek istenen Tuğçe Kazaz, "Ben durup dururken İstiklal Marşımızı okumadım. Sunucu arkadaş sordu. Yine sorulsa aynısını yine yaparım" dedi.

Yazılı bir açıklama yapan ünlü manken, "İçerisinde milli ve manevi değerlerimizin olduğu İstiklal Marşımızın ve şehitlerimizin olduğu bu kadar önemli bir konuyu alay konusu yapmak için sansürleyerek kesen tüm basın yayın kuruluşlarına, düzeltmedikleri takdirde dava açacağımı tüm kamuoyuna buradan saygıyla duyurulur. PKK'yla kendi arasına mesafe koymayanları, kendi kanallarında reklamlarını yaptıranların, milli ve manevi değerlerimize olan saygısızlığını, anlamakta da güçlük çekiyorum" ifadelerini kullandı.

Olayı anlatan Kazaz, "Ben durup dururken İstiklal Marşımızı okumadım. Sunucu arkadaş sordu. Ben de böyle cevap verdim. Yine sorulsa aynısını yine yaparım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler