TS’li Futbolcular açılışa katıldı

Bey-Mar marketleri’nin 3.şubesi Trabzon Yıldızlı TOKİ konutlarında bugün açıldı.Hasan Aktaş’ın sahibi olduğu Bey- Mar marketlerinin 3.şubesinin açılış törenine Trabzonsporlu futbolculardan Egemen, Serkan ve Tayfun katıldı. Futbolcular market açılışında Tr

TS’li Futbolcular açılışa katıldı

Bey-Mar marketleri’nin 3.şubesi Trabzon Yıldızlı TOKİ konutlarında bugün açıldı.

beymar1.jpg

Hasan Aktaş’ın sahibi olduğu Bey- Mar marketlerinin 3.şubesinin açılış törenine Trabzonsporlu futbolculardan Egemen, Serkan ve Tayfun katıldı.

beymar2.jpg

 

Futbolcular market açılışında Trabzonsporlu taraftarlardan büyük ilgi görürken taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

beymar3.jpg

 

Yıldızla’daki TOKİ konutlarında  Bey Mar marketlerinin 3.şubesinin açılışını Trabzon Belediye başkan vekili Ergin Aydın Trabzonspor yönetim kurulu eski üyesi Dr Ahmet Çubukçu,Trabzon belediyesi Meclis üyesi Nihat Demir,ve Trabzonsporlu futbolcular Egemen Serkan ve Tayfun birlikte yaptılar.

beymar4.jpg

Açılış sonrası market içinde bir süre rafları inceleyen futbolcular ardından da market dışında taraftarları karmayarak fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler