TRT Babacandır dizisi saat kaçta?

TRT 1, yeni dizileriyle izleyicilerine ulaşmaya devam ediyor. İddialı dizileriyle geçtiğimiz sezonda adından söz ettiren TRT 1 yeni dizileriyle yayın akışını renklendiriyor. Geride kalan sezonda final yapan ve biten dizilerin ardından TRT 1 iki yeni diziy

TRT Babacandır dizisi saat kaçta?

TRT 1, yeni dizileriyle izleyicilerine ulaşmaya devam ediyor. İddialı dizileriyle geçtiğimiz sezonda adından söz ettiren TRT 1 yeni dizileriyle yayın akışını renklendiriyor. Geride kalan sezonda final yapan ve biten dizilerin ardından TRT 1 iki yeni diziyle ekranlardaki yerini alacak. Son Çıkış ve Baba Can'dır dizileri Ağustos ayı itibariyle TRT 1 ekranlardaki yerini alacak. Polisiye dizi Filinta, Ege'nin samimi insanlarının hikayesini anlatan  Yeşil Deniz, Dünyanın kaderini belirleyen adamın hikayesi mesajıyla ekrana gelen Diriliş Ertuğrul ve 3 sezondur sevilerek izlenen Seksenler sezona ara verdi ve bu dizilerin fenomenleri yeni yayın dönemini merakla beklemeye başladı. TRT 1'in yeni dizileri olan Son Çıkış ve Baba Can'dır da dizi severlerin ilgisini çekebilecek türden. İşte, TRT 1'in Mynet.com üzerinden de izleyebileceğiniz yeni dizleri ve bu dizilerin konuları!

BABA CANDIR
 
TRT 1 ekranlarında pazar günleri ekrana gelecek olan Baba Candır, sıcacık bir aile dizisi. Baba Candır; uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de "hayat koçluğu" yapmak zorunda kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih’in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda; ettar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Melis Tüzüngüç, Tülay Bursa, Özgün Karaman, Berna Koraltürk, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay ve Selda Özbek yer alıyor.
 
SON ÇIKIŞ
 
TRT 1'in yayın akışı içerisinde cumartesi günleri yer alacak olan Son Çıkış bir gençlik dizisi. İstanbul'un kenar bir mahallesinde başlayan Son Çıkış dizisi; bir anlık hatanın yükünü omuzlayan Kenan, Cesur ve Zeynep, arasındaki olayları; hırs, tutku, pişmanlık dolu bir serüveni anlatıyor. Bu serüvende İmam Yusuf ve Öğretmen Nilüfer ise "Bir kereden bir şeyolmaz" diyerek girdikleri karanlık yolda, hayalleri yavaş yavaş yok olan gençlere 'SON ÇIKIŞ' için bir umut ışığı oluyor. Ayhan Özen'in yönettiği, yapımcılığını Estet Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Furkan Palalı, Tolga Güleç, Sultan Ulutaş, Orçun K. Kaygusuz, Deniz Barut gibi genç isimler bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya