TRT 5 Anadolu da açılıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TRT 5 Anadolu kanalının yayına başlaması nedeniyle düzenlenen programa katılmak için eşi Emine Erdoğan ile birlikte Arı Stüdyoları'na geldi. Ankara'da gün boyu aralıksız süren sağanak yağış, televizyon kanalının açılışına ge

TRT 5 Anadolu da açılıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TRT 5 Anadolu kanalının yayına başlaması nedeniyle düzenlenen programa katılmak için eşi Emine Erdoğan ile birlikte Arı Stüdyoları'na geldi.

Ankara'da gün boyu aralıksız süren sağanak yağış, televizyon kanalının açılışına gelen davetlileri de zor durumda bıraktı. TRT güvenlik görevlileri araçlarından inen davetlileri yağmurdan korumak için şemsiye ile yardımcı oldu. Stüdyo girişinde davetlilerin yağmurdan etkilenmemeleri için oluşturulan brandaların etkisiz kaldığı görüldü. TRT görevlilerinin stüdyo girişinde su birikmemesi için önlem almaya çalıştıkları gözlendi.

Kanalın açılışına Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı Faruk Çelik, çok sayıda milletvekili, bürokrat ve medya temsilcisi katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler