"Trabzon'u suçlayarak olayı kapatamazsınız"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu Haber61 TV canlı yayınında Haber61.net spor müdürü Tuncay Lakot'un konuğu oldu.HATAYOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!BU OLAYIN MAĞDURU TRABZON VE TRABZONSPOR'DURAlaattin Hatayoğlu Trabz

"Trabzon'u suçlayarak olayı kapatamazsınız"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu Haber61 TV canlı yayınında Haber61.net spor müdürü Tuncay Lakot'un konuğu oldu.

HATAYOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

BU OLAYIN MAĞDURU TRABZON VE TRABZONSPOR'DUR

Alaattin Hatayoğlu Trabzon'da Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı ile ilgili olarak, Trabzon ve Trabzonspor'a terörist damgası vurulmaya çalışıyor diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Trabzon'da bulunduğu günlerde bu olay cerayan etti. Olayları dikkatlice takip etmeye çalıştım. Olayın mağduru Fenerbahçe olmaktan çıkmış Trabzon ve Trabzonspor olmuştur. Trabzon ve Trabzonspor taraftarına terörist damgası vurulmaya çalışılıyor. Fenerbahçe'nin sözcüsü gibi davranan ulusal basınnın yazarları olayı Trabzon ve Trabzonspor'un üzerine yıkmaya çlışıyorlar. Ateşin üzerine körükle gitmeye çalışıyorlar. Olayın faili meçhul. Kimin yaptığı belli değil. Valibeyin bazı açıklamaları var. Trabzonspor Taraftarını bu olayda suçlu çıkarmak adına olağanüstü bir gayret içerisindeler. Fenerbahçe taraftarının yaptığı olaylarda 18 polis yaralanmış ve malülen emekli olmuştur. Trabzon ve Trabzonspor ile ilgisi olmayan bir olayın sadece Trabzon'un bir ilçesinde meydana geldiği için Trabzon ve Trabzonspor'u toplumun önüne atmaya çalışıyorlar.

TRABZON VALİSİ İSTİFA ETMELİ

Trabzon Valisi derhal istifa etmeli. Bu kriz dönemlerini iyi yönetemiyor. Çok çelişkili açıklamalar yaparak olayla ilgili bilgisiz olduğunu ortaya koymuştur. Paylaşım sitelerinde Trabzonspor taraftarlarına hakaretlerde bulunuyor. Tv'lerde çıkıp sağduyulu açıklamalar yapmaları gerekenler ortamı geren sözler sarfediyorlar.

BU ŞEHRİ SUÇLAYARAK BU İŞİ KAPATAMAZSINIZ

Ayıptır, günahtır. Özellikle Fatih Altaylı denen şahıs kimin kayığına binerse onun küreğini çeken bir insan. Bu şahıs Galatasaraylı. Ben nüfus kağıdında Trabzon yazan herkese sesleniyorum. İstanbul'daki bu üç takımı aynı kefeye koysunlar. Bu olaylar Trabzon ve Trabzonsporluları yıldırmak adına yapılıyor. Siz kimin ne yaptığını biliyorsanız açıklayın. Bir şehiri suçlayarak bu işi kapatamazsınız. Bu devleti yönetenler insanları uzlaştırmak mı yoksa provakosyon içeren açıklamalarla insanları birbirine düşürmek mi? Ben 1978'den beri İstanbul'da maçlara giden biriyim. ben orada ölen ve yaralanan insanları da bilirim.

TRABZON, İSTANBUL TAKIMLARININ YAPTIĞININ 10'DA 1'Nİ YAPMADI

Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından yaşanan olayların onda biri Trabzon'da olsa yer yerinden oynardı. Bunları izleyen bunlara terörist diyemeyen Cumhurbaşkanı. Bu görüntüleri Trabzon Valisi bir izlesin. Trabzonspor taraftarı tarih boyunca bunun onda birini yapmamıştır. Bu olaylar neden yaşandı. Fenerbahçe kendi sahasında şampiyon olamadı diye. Tüm dünya mahkemeleri şike yapılmıştır demesine rağmen Trabzonspor taraftarı sağ duyulu davrınmıştır.

TRABZONSPOR'U TEMSİL EDEMİYORSUNUZ

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup aslan Derhal istifa etsin. Trabzonspor'u temsil edemiyorsun. Bu işi elinize yüzünüze bulaştırdınız. İstifa edin. Kongreye gidin. Trabzonspor'u bu zor günlerde adam gibi temsil edemiyorsunuz. Siyasiler ne yapıyor. Siz bir daha mülletvekili bakan da olamayacaksınız. Çıkıp doğruları açıklasanıza.

BİZ KİMSEYİ ÖLDÜRMEDİK

Biz rakip takım taraftarlarını öldürmedik ama İstanbul'da bunlar yaşandı. Şenol Güneş hocamızın çok güzel ifadeleri var. Suçun olduğu yerde suçlu bulamıyorlar. Suçun olmadığı yerde suçlu oluyorlar. Kendi teröristlerini kahraman bizim insanlarımızı ise terörist olarak lanse ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler