Trabzonlu yarışmacı çuvalladı!

Kenan Işık’ın sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması, dün akşam ilginç bir yarışmacıyı ağırladı.Milyoner'de Twitter fenomeni Mustafa Mısır'ın dramı"ÇOK POPÜLERİM" DEDİYarışmaya İstanbul’dan katılan Trabzonlu Mustafa Mısır, kısa kısa anl

Trabzonlu yarışmacı çuvalladı!

Kenan Işık’ın sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması, dün akşam ilginç bir yarışmacıyı ağırladı.

Milyoner'de Twitter fenomeni Mustafa Mısır'ın dramı

61.20121218141241.jpg


"ÇOK POPÜLERİM" DEDİ

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Trabzonlu Mustafa Mısır, kısa kısa anlattığı hayatı ve kendinden emin hareketleriyle Kenan Işık ve stüdyodakilerin dikkatini çekti. Okumayı pek sevmediğini, hareketli bir insan olduğunu söyleyen yarışmacı sosyal medyadaki mecralarda da oldukça popüler olduğunu belirtti.
"ÖZÜRLÜ KONTENJANINDAN KATILMIŞ"

Yarışmada kendisinden önce yarışan ve 30 bin TL kazanan yarışmacı Fatma için Twitter hesabından "Yarışmaya özürlü kontenjanından katılmış" demesiyle büyük tepki toplayan Mustafa Mısır ilk soruda elenerek sosyal medyada alay konusu oldu. Twitter’da yüzbinlerce takipçisinin olduğunu söyleyen yarışmacının 40 bin takipçisi olması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler