Trabzon'da trilyonluk bina gitti

TSYD Trabzon Şubesi tarafından plan ve projelendirilerek yaptırılan Basın merkezi EYOF 2011 tarafından kullanıldıktan sonra Trabzon belediyesine gençlik merkezi olarak verildi. TSYD Trabzon Şubesi Başkanı İhsan Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri sessiz kalın

Trabzon'da trilyonluk bina gitti

TSYD Trabzon Şubesi tarafından plan ve projelendirilerek yaptırılan Basın merkezi EYOF 2011 tarafından kullanıldıktan sonra Trabzon belediyesine gençlik merkezi olarak verildi. TSYD Trabzon Şubesi Başkanı İhsan Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri sessiz kalınca trilyonluk bina uçtu.

Trabzon’da görev yapan gazetecileri bir çatı altında toplanılması planlanan bu binanın gençlik merkezine verilmesinde TSYD yönetimin sessiz kalması ise şaşırttı. Trabzon gazeteciler Cemiyeti ise gelişmeleri sessizce izliyor. EYOF’un yönetim kadrosu içerisinde bulunan TSYD yöneticisi Murat Taşkın da suçlananların başında geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler