Trabzon'a tren müjdesi!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, "Yaprak Dökümü" dizisinin son bölümünde Trabzon'a trenle gidilmesi ve bunun kamuoyuna yansımalarından dolayı tüm demiryolcuların mutluluk duyduğunu belirterek dizinin, trenin sevildiği ve tercih edildiğinin bir gösterge

Trabzon'a tren müjdesi!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, "Yaprak Dökümü" dizisinin son bölümünde Trabzon'a trenle gidilmesi ve bunun kamuoyuna yansımalarından dolayı tüm demiryolcuların mutluluk duyduğunu belirterek dizinin, trenin sevildiği ve tercih edildiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili olarak dizi sorumlularına, sanatçılarına yaptığı açıklama ile teşekkür eden Karaman, kendilerini başarılarından dolayı kutladı. Karaman, içinden tren geçmeyen illerden birisi olan Trabzon'a senaryo gereği trenle gidilmesinin eleştirilecek bir tarafının bulunmadığını belirterek, "Aksine herhangi bir sanat faaliyetinde trenin kullanılmasının demiryolları ve demiryolcu camiası için büyük bir gurur kaynağı. Tren özellikle görsel açıdan değil, dramatik açıdan da etkileyici bir ulaşım aracıdır. Hiçbir ulaşım aracı ayrılık, kavuşma temalarını tren kadar etkileyici veremez" dedi.

Demiryolu projeleri konusunda büyük bir istek içerisinde olan Karadenizliler'in de mutlu olduğunu kaydeden Karaman, Trabzon demiryolu proje yapımının ihale edildiğini, çalışmaların sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya