Toroğlu'ndan ilginç yorum: Fener'e kaydılar!

Tv8'de yayınlanan Telegol programında 4 büyüklerin maçlarını değerlendiren ve oynadıkları futbolu masaya yatıran yorumculardan Erman Toroğlu, dün gece sarf ettiği sözlerle şike sürecinde olduğu gibi Fenerlilerin büyük tepkisini çekecek gibi.TOROĞLU: GALAT

Toroğlu'ndan ilginç yorum: Fener'e kaydılar!

Tv8'de yayınlanan Telegol programında 4 büyüklerin maçlarını değerlendiren ve oynadıkları futbolu masaya yatıran yorumculardan Erman Toroğlu, dün gece sarf ettiği sözlerle şike sürecinde olduğu gibi Fenerlilerin büyük tepkisini çekecek gibi.

TOROĞLU: GALATASARAY, FENER'E KAYDI ZATEN

Galatasaray'ın 2 sezon önce Süper Final'in son maçında şampiyon olduğu ve kupayı karanlıkta kaldırdığı maçla ilgili konuşulan konuda Erman Toroğlu'nun "Galatasaray o kupayı Kadıköy'de karanlıkta aldı!" sözlerine diğer yorumcu Kaya Çilingiroğlu "F.Bahçeliler Galatasaraylılar kaysınlar diye zemini suladılar!" şeklinde karşılık verdi.

Bunun üzerine Toroğlu da "G.Saraylılar da kaydılar zaten!" diyerek yaptığı bu yorumla programa damgasını vurmuş oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya