Televizyonlarda yılbaşı programları – 31 Aralık TV’de bu akşam neler var?

Yılbaşı akşamları televizyonlar için ayrı bir önem taşır. TV kanalları izleyenleri çekmek adına eğlence programlarına yer vermektedir. Klasikleşen bu uygulama bu yılda aynen devam ediyor. Yılbaşını evinde ailesiyle birlikte geçirerek televizyonda eğlence

Televizyonlarda yılbaşı programları – 31 Aralık TV’de bu akşam neler var?

Yılbaşı akşamları televizyonlar için ayrı bir önem taşır. TV kanalları izleyenleri çekmek adına eğlence programlarına yer vermektedir. Klasikleşen bu uygulama bu yılda aynen devam ediyor.

Yılbaşını evinde ailesiyle birlikte geçirerek televizyonda eğlence programlarını izleyecek olanlar için tv programlarını sizle için inceledik. İşte 31 Aralık yılbaşı gecesi tv program listeleri.

Kanal D:

Saat 19.00’da Arka Sokaklar Yılbaşı özel bölümü ekranlarda olacak. Fenomen dizinin hemen ardından saat 22.30’da Beyaz Show ekranlara gelecek. Beyaz Show’un yılbaşı özel konukları Hande Yener, Serdar Ortaç, Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu olacak.

Show TV:

Saat 20.00’de Güldür Güldür Show tekrar bölümüyle yayınlanacak. Hemen ardından saat 22.00’de Sibelcan ile Yılbaşı Özel programı Show Tv’de olacak.

yilbasi-tv-programlari-001.jpg

ATV:

Saat 20.00’de yeni dizi Yeter ilk bölümüyle yayınlanacak. Hemen ardından ise saat 22.20’de Kim Milyoner Olmak İster Yeni yıl Özel programı izleyici ile buluşacak.

FOX:

Saat: 20.00’de İnadına Aşk Fox Tv’de yayında olacak. Kanalda saat 02.00’ye kadar aynı dizi ekranda olacak.

TV8:

Saat 19.30’da O Ses Türkiye yayınlanacak. Sevilen yarışmada yılbaşı özel programı olacak ve ünlü isimlerin katılacağı eşsiz bir gece yaşanacak.

TLC:

Türkiye’de yayın hayatına yeni başlayan kanallardan TLC’de ise yılbaşı özel programı saat 00.00’da başlayacak olan Victoria Secret Fashion Show olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya