Taylor Swift'in 'Atarı' Apple Geri Adım Attı

​Taylor Swift, geçtiğimiz günlerde kendi Tumblrhesabından bir açıklama yapmıştı. Bu açıklama, Apple Music’te neden olmadığına dair bir bilgilendirmeydi. Apple Music’ten 3 ay deneme süresi boyunca şarkı ve albümlerin satın alınabilir olmasına rağmen sanatç

Taylor Swift'in 'Atarı' Apple Geri Adım Attı

​Taylor Swift, geçtiğimiz günlerde kendi Tumblrhesabından bir açıklama yapmıştı. Bu açıklama, Apple Music’te neden olmadığına dair bir bilgilendirmeydi. Apple Music’ten 3 ay deneme süresi boyunca şarkı ve albümlerin satın alınabilir olmasına rağmen sanatçılara telif ödemesinin yapılmayacak olması, Taylor Swift’in böyle bir karar almasını sağlamıştı.

Dün akşam Apple’ın kıdemli başkan yardımcısı olan Eddy Cue, Twitter hesabı üzerinden bazı açıklamalarda bulundu. Taylor Swift’in telif ‘atarına’ karşılık olacak şekilde tweet’ler atan Cue, sanatçının gönlünü aldı. Cue’nin ve Taylor Swift’in attığı tweet’ler ve Türkçe karşılıkları sırasıyla şu şekilde:

adsiz-9.jpg

"Apple Music, ücretsiz seçenekler de dahil olmak üzere sanatçılara yayın ödemesi yapacak."

adsiz-9-001.jpg

"Taylor Swift ve Indie sanatçıları, sizi duyuyoruz. Sevgiler, Apple."

adsiz-9-002.jpg

"Ben mutlu oldum ve rahatladım. Bugünkü destek veren sözlerinizden dolayı teşekkür ederiz. Onlar bizi dinledi."

Son zamanlarda teknoloji dünyasının dikkatini çeken haberlerle gündeme gelen Taylor Swift, daha önce de adının geçtiği iki porno uzantılı domain adresini satın almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler