Survivor'da ünlülere şok! Kim elenecek?

Survivor All Star'da bu akşam kim elenecek merak konusu.Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından bir kişi adaya veda edecek. Merve Oflaz ve Almeda eleme riski olanlar arasında.Survivor’da Pazar akşamı yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu nefes kesti.

Survivor'da ünlülere şok! Kim elenecek?

Survivor All Star'da bu akşam kim elenecek merak konusu.

Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından bir kişi adaya veda edecek. Merve Oflaz ve Almeda eleme riski olanlar arasında.

Survivor’da Pazar akşamı yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Oldukça zorlu olan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Survivor All Star yarışması 29 Mart Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu sonucunda sms eleme oylamasına ünlüler takımından kalan isimler belli oldu.

Dokunulmazlık oyununu bu hafta kaybeden ünlüler takımında yapılan kişisel dokunulmazlık oyununu ise Merve Aydın kazandı ve konseyde adının yazılmaması için kendisini korumaya almış oldu.
 
Yapılan konseyde ise Hakan’ın tartıştığı Berna, Hakan ismini yazarken, diğer yarışmacılar Merve Oflaz ve Almeda’nın adını yazdı. Kendilerine 4'er oy çıkan Merve Oflaz ve Almeda eşit oy aldıkları için sms oylamasına kalan iki isim oldu.

Ancak iki hafta önce Ahmet Dursun’un mide rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan çıkartıldığı hafta ünlüler takımı elemeye gidemediği ve en fazla oyu alan isim olan Serenay o hafta isim söyleyemediği için ortaya ilginç bir durum çıktı. Bir yarışmacının ismini söyleme hakkı duran Serenay, bu oylamadan birinci çıkmadığı takdirde bile bir yarışmacıyı daha eleme oylamasına yollayabilecek. Serenay’dan başka biri sms oylamasında birinci olursa da yine bir isim daha söyleyecek ve böylece elemeye 4 yarışmacı kalmış olacak.

Survivor All Star’dan kimin eleneceği ise 31 Mart Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

survivor,ünlüler,ada,nouma,doğukan,almeda,merve oflaz,hakan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya