Survivor’da ödül oyununu kim kazandı 12 Haziran

Survivor’da 12 Haziran akşamı oynanan ödül oyununu kim kazandı.

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı 12 Haziran

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışmalarından olan Survivor’da 12 haziran akşamı kıyasıya ve heyecan dolu bir ödül oyunu oynandı.

Oynanan ödül oyununda yarışmacılar denizin içinde kurulu olan yüksek platformdan ellerindeki frizbi ile aşağıya kayarak denizin içinde bulunan platforma bıraktıktan sonra halat yardımı ile tekrar platforma tırmanıp yeniden aldıkları frizbiyi yine aynı yere bıraktıktan sonra 3. kez platforma tırmanıp 3. frizbiyi de aldıktan sonra denizin içindeki iki platformu geçip kumsalda bulunan örgülü engelin altından geçip bir çizginin önünden bir kütük üzerine duran iki sembolü ilk düşürenin takımına sayı kazandırdığı yarışmada kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Bu heyecan dolu yarışmanın ardından ödül oyununu kazanan takım 10-7 gönüllüler oldu.



NEW YORK’A GİDİYORLAR

Bu akşam oynanan ödül oyunu sonrasında gönüllüler takımı büyük ödül olan New York’a gitme hakkı elde etiler. Ödül öncesinde kendilerine ikram edilen dondurmayı yiyen gönüllüler uçakla New York’a gittiler ve gönüllerince bir gün geçirdiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya