Survivor’da kim elendi? 17 Mayıs ada konseyi

Türkiye’nin en çok izlenen Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği yarışma programı Survivor’da 17 Mayıs akşamı yapılan ada konseyinde hangi yarışmacının elendiği belli oldu. Dokunulmazlık oyununu günler sonra kazana ünlülerin rahat bir

Survivor’da kim elendi? 17 Mayıs ada konseyi

Türkiye’nin en çok izlenen Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği yarışma programı Survivor’da 17 Mayıs akşamı yapılan ada konseyinde hangi yarışmacının elendiği belli oldu.

Dokunulmazlık oyununu günler sonra kazana ünlülerin rahat bir konsey geçirdiği bölüm öncesinde il dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler arasında yapılan oylamada ilk aday herkesin beklediği gizi Gizem Kerimoğlu oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Gizem Memiç kazandı. Memiş Gizem Kerimoğlu’nun karşısına güçlü bir aday çıkarmak istediğini belirterek Serkay’ın adını söyledi ve Serkay adadan elenmesi adı belirlenen ikinci aday oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu yine gönüllüler kaybedince adadan onlardan birinin elenmesi kesinleşti. Yapılan oylamada Damla’nın adı 3. eleme adayı olarak belirlendi.

Yapılan ada konseyinde gönüllüler adasına Gizem Kerimoğlu veda etti.

survivor’da-kim-elendi-17-mayis-ada-konseyi.jpg

FİNAL SEMBOLÜ KİMİN OLDU?

Yarışmada bu akşam ki bölümde muhteşem bir final sembol oyunu oynandı. Yarışmacıların iki engeli geçip ilk puzzleın sonrasında dengenin önemli olduğu köprü üzerinden geçerek ikinci puzzleı da yaptıktan sonra attıkları çekiç ile 5 seramiği ilk kırarak sayı kazandığı ve rakibi karşısında 2 sayı alanın rakibini elediği Kıbrıs’ta yapılacak olan finale doğrudan gitme hakkı kazandıracak olan Final Sembol oyununu erkeklerde Yattara ve kızlarda Nagihan kazandı. Böylelikle oyun sonundaki patlıcan kebabı ve sanal gözlükle konsere gitme ödülünü ünlüler takımı kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler