Survivor'da iki isim elemelere kaldı!

Survivor All Star'da dün akşam yine heyecan doruktaydı! Ünlüler ve Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler, Gönüllüleri geride bırakmayı başarırken Çarşamba günü yapılacak elemeler için Gönüllüler konseyinden Bozok ve H

Survivor'da iki isim elemelere kaldı!

Survivor All Star'da dün akşam yine heyecan doruktaydı! Ünlüler ve Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler, Gönüllüleri geride bırakmayı başarırken Çarşamba günü yapılacak elemeler için Gönüllüler konseyinden Bozok ve Hasan'ın isimleri belirlendi.

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bireysel Dokonulmazlık sembolü için kıyasıya mücadele etti. 

Büyük çekişmenin yaşandığı oyunlarda elenen ilk isim Sahra oldu. Bozok ve Hasan'da daha fazla dayanamayarak oyunları bıraktı. 

survivor-kim-elendi.20150518013150.jpg

ACUN: OKEY ANLAMIŞLAR

Acun, geçtiğimiz haftanın ilginç bir olayını Gönüllüler takımıyla paylaştı. Konseyde, yarışmacılara Hokey oynayıp oynamadıklarını sorduğunu, Sahra ve Turabi'nin bu soruya cevap verdiğini söyledi. Sahra'nın haftada bir oynadığını, Turabi'nin de oynadığını söylediğini hatırlatan Acun, her iki ismin de hokey oyununu okey olarak anladıklarını söyledi. Acun'un önceki gün oyunda yaşanan bu diyalogun gözden kaçırdığını söylemesi Gönüllüler takımını kahkahaya boğdu.

HAKAN DİRSEK TEMASINDA

Bu arada dün akşamın en ilginç yakınlaşması ise Hakan'ın Gönüllüler takımından Begüm ve Bozok ile olan sohbeti oldu. Yarışmada erkeklerin zayıf bir performans sergilediğini ve oyunları da genellikle kızların kazandığını söyleyen Hakan, bu durumun kendilerini etkilediğini kaydetti.

Begüm ise Hakan'ın kendisine Nadya'nın gitmesini istemediğini bu nedenle de Nadya'yı değil Bozok'un ismini söylemesini istediğini anlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya