Survivor’da gönüllüler adasında kavga!

Survivor AllStar’ın 21 Nisan akşamı yayınlanan ödül oyununda Bozok, Begüm ve Hasan birbirine girdi.Survivor’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için mücadele etti. Ödül oyununu kazanan lahmacun yiyecek ve sevdiklerinden

Survivor’da gönüllüler adasında kavga!

Survivor AllStar’ın 21 Nisan akşamı yayınlanan ödül oyununda Bozok, Begüm ve Hasan birbirine girdi.

Survivor’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için mücadele etti. Ödül oyununu kazanan lahmacun yiyecek ve sevdiklerinden gelen fotoğrafları görebilecekti. Yarışmayı belli bir süre gönüllüler önde götürse de oyunun sonunda galip gelen taraf ünlüler takımı oldu. Ardından gönüllüler takımı birbirine girdi.

Kaybedilen oyun sonrasında Bozok takım arkadaşları Hasan ve Begüm’ü sert bir dille suçladı. Oyunu onların yüzünden kaybettiğini söyleyen Bozok, Yeni doğan bebeğinin resmini göremediği için Hasan ve Begüm’e demediğini bırakmadı.

Begüm’e sert bir şekilde bağırdıktan sonra deliye dönen Bozok, Hasan’ın üzerine yürüdü. Hasan’ın üslubuna dikkat etmesi için uyardığı Bozok küfür ederek Hasan’ın üstüne yürüdü ve sözlerinden geri dönmedi. Ancak araya takım arkadaşları Turabi ve Hilmicem girerek Bozok’u uzaklaştırdı. Yaşanan kavga sonrasında Bozok’un suçladığı Begüm ağlarken, Acun Ilıcalı Bozok’u sözlerinden dolayı uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler